Om WoodPrint

Med WoodPrint kan vi garantera att ni sticker ut med det budskap ni vill förmedla. Produkten tämligen skriker exklusivitet och miljömedvetenhet. Det blir alltid ett samtalsämne när någon får den trycksak av trä i sin hand.

Till vem?

Produkten passar till alla verksamheter, men visst borde alla snickare och hustillverkare ha ett visitkort i trä? Restauranger och barer som vill ha en annorlunda meny kommer att älska detta material. Alla typer av inbjudnings- och tackkort blir garanterat ihågkommen med WoodPrint. Informationsskyltar eller hänvisningsmaterial – ja, det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med WoodPrint.

Vad är Woodprint?

Denna produkt ska inte jämföras med traditionellt papperstryck i offset eller digitalt. Hela vår produktion från träd till färdig produkt har en helt annan tillverkningsprocess. Materialet är tryckbar faner med ett världspatent i botten. Arken som är ca 600 x 600 mm printas i plantryck med uv-härdande svanenmärkt bläck i 1000 dpi. Den färdiga produkten skärs sedan ut med sk CNC-teknik, storleken och formen är nästintill obegränsad.

Så här tillverkas WoodPrint (bilder kommer inom kort):

  • Hyvlas
  • Pressas
  • Planprintas
  • Efterbearbetas

Miljö

När du väljer WoodPrint får du en produkt som har en otrolig miljökänsla.

WoodPrint

Varunamnet WoodPrint ägs av Grizzly JemtReklam AB i Östersund som även producerar och levererar produkterna. Läs mer på grizzly.se »